Our main man mister mechanic.

jag börjar med the bad news that turned good news. Igår kväll drog ted, johan och tjocken ut för att tuta på damer med den extremt högljuda tutan på båten och sen eventuellt åka en hel del. när tjocken gjort sin premiärtur så var det johans tur. han sa med sina egna ord "jag började åka. åkte lite, glassade lite, piercingar och hela programet. men efter bara 30 sekunder så slokade båten ihop"
jag kan tänka mig att en liten panik utbröt på båten vid detta tillfälle, men på nått outgrundligt sätt så lyckades grabbarna trots allt ta sig i land. det visade sig att det var en rem som behövdes spännas och det var inga problem för den här mannen:


vår resident mechanic Lars som trots att han var "about 8 beers deep" när den här bilden togs igår natt kl 01:45 var uppe med tuppen och styrde upp vår båt. är man sjöman så är man va? (även kul förted som äntligen får någon glädje av de där reflexerna som han har på sina skor)

mera good news: Oskar, beeing the spindeln i nätet som han är, har snackat med rip curl (eller rättare sagt jonas på rip curl) som har bestämt sig för att kasta lite deg åt vårt håll. pengarna kommer oavkortat gå till styra upp båtens yttre apperance som just nu är rätt så trött. Tack Rip Curl, sweet som fan!



Det börjar dra ihop sig i tidningstävlingen och priset har även kryddats. inte nog med att det är en helårs prenumeration, vi slänger också med en lite härlig påse med stuckersfrån rip curl som man får sätta var man vill.
Nu är det time for lunch och sen antar jag att jag och ted ska ut och sladda på brädorna medan johan får stå i butiken och titta på damer. detta gör han för att den femte medlemmen i teamet ska tattuera sig mellan tre och sex.
femte tänker ni. precis det finns en till men den hemlighålls till ungefär klockan 0300 i natt så det är bara att sätta alarmet.
/anders

Kommentarer
Postat av: Cristo

Kolla in bilden igen, helt insane, tjejen har inga ben!!!!!!!! Sjukt

2009-07-08 @ 16:55:07
Postat av: Emma

1. Hahaha sant Cristo!

2. Klart Larse fixar the shit.

...btw Oskar=Oscar =)

Love

2009-07-08 @ 21:45:50
Postat av: FWT

tyvärr har hon inte det. för vi önskade att hon aldrig skulle sluta gå därifrån

2009-07-09 @ 03:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0