SomeYeah(r)!! payback with a vengeance

Jävligt klara puckar här nu. Hatt-mästerskap i söndags och igår var det nån random fest på Kallsup och idag är det Southerplayalistic i smögen aka road trip galore till Lagergrens för där huserar dessa herrar ---> Tryck här då! om ni skrollar ner så kan du läsa om såväl oss som om vår favvo dj, DJ Cristo aka DJ Criesto.
 Lyckades lura nikos aka milos, Face och Snygg-viktor att posera i dessa härliga Somewear kreationer.
Lock up your daughters med andra ord




Gustafs Martinsson påtås

first and foremost, strålande trevligt parti neger och president (alt. älg och myra för den politiskt korrekta) igår på Terrasen mellan mig, Dr. Face, André tre tuss, Kriss Kross och Dj Agaton aka Dj aggaton. Spelet tog en oväntad vändning när agaton trumfade Kriss kross fyra sjuor med fem treor varpå det blev spänd stämmning och vi gick till kallsup och drack hattar och dansa crazy frog bros dansen istället.

Så där har ni 60 sekunder av ert liv som ni aldrig får tillbaka igen eftersom det ovan skrivna i ärlighetens namn är precis ointressant men när det kommer till bloggar så kan man ju citera den gode Tu pac och säga "and that's the way it is, dududu dududu duduu" (oklart huruvida det faktiskt är yu pac som spelar pianot men om det inte är det så citerar jag i så fall också han som gör det)

NU är det dags för bilder, dessvärre inga diabilder eftersom det är helt played out i dagens IT samhälle.
Här kommer iaf bilderna på Martin Gurkansson som visar på att han har en högre hatt än Abraham Lincoln at6t dra fram trick ur.



solklara hammers med andra ord. på grund av kabelbrist så dyker det just nu inte upp mer men det kommer senare ikväll

morsning


Silly Season

Zlatan till si och så. vem fan bryr sig? jag gör faktiskt det men bara lite i smyg eftersom det inte är totally radical att bry sig om vanlig sport när man egentligen håller på med "action sport" hur som helst så har detta inlägg inget med Zlatan att göra utan det handlar om Focus wake teams alldeles egna Pär Zetterberg. Personen som disskuterades i föregående inlägg. Alltså vårt nyförvärv. Hans namn är Martin Gustafsson och är en riktigt härlig dude med en trick bag lika stor som tomtens ett år då alla barn har gjort sina läxor och ätit upp samtliga grönsaker. Photo please.


men va fan! bilduppladdningen funkar inte. Jag får be att återkomma.
 

KAAAA BOOOOOOM

Eller snarare kaa pisshhhh!!!! eller typ whoo disshh!! de två senare ljuden kommer från oscar piska som far genom luften när han ska övertyga alla teamåkare om man faktiskt visst måste blogga. Det är därför det ser ut som det gör här igen. Kaaa Booomet är ljudet av en bomb som exploderar av härliga nyheter. Exempelvis har vi signat en alldeles egen "video-brasse" till teamet. med andra ord nån vi bara sett på film, dock så känner ted personen i fråga oh gick i god för att han var härlig och det var han mycket riktigt också. Han var jättehärlig.
Vem det är sparar vi dock ett tag till. Det vi kan säga är att han har en av sveriges härligaste skejtstilar och tydligen också en väldigt stor båt i grebbestad. På minuskontot kan vi bland annat räkna upp att han är förvånansvärt dålig på beer pong med tanke på att han bot i USA ett x antal år.

Yes nog om det. Det kommer att komma en utförlig teampresentaton inom kort så stay tuned

/skrivkramp

RSS 2.0