Instead of lecture...

Visst är det roligt i skolan och visst är det är det ännu roligare när kurserna har långa engelska namn som låter jätteviktiga. Dock så tipsade Ted om en helt bananas film ifrån 6.0-killarna och jag tänkte att fler förtjänade att se denna. Håll till godo:
http://www.nike.com/nke6/aquafrolics/

Guns and Amour

inlägget som jag precis gjorde blev tydligen inte tillräckligt bra för klas kalas aka klas crowbar riggade upp en härlig photoshoot med anders och johan. han styrde också upp jävligt mycket sjyssta attirljer. och alla som känner oss väl vet att jag gillar attiraljer (jocke persson)
Pics baby

först ett Guns n' Ammo omslag och sen ett Rolling Stone omslag
That's a wrap you guys (Mtv Making the video)
eftersom alla (utom en) som FWT har träffat på i wakeskate sverige är extremt ödmjuka så kommer vi inte få varken skjuta, bussa hunden eller teleskopbatonga nån. vilket är en jävla tur.
wake sverige är världens minsta ankdamm så därför tjänar man inget på att hetsa nån. trevlighetskommitén
kommer nämna alla trevliga dudes and ladies så fort anders får fixat sin datorsladd (kom igen nu Arne)
/Focus Wake Team 4 Life. voff voff!!

when keeping it real goes wrong

jag blev precis hetsad till en av våra mest trogna läsare att skrive nått. jag och fejjan sitter hemma hos klabbe kalas och dricker indiska cobra öl och ted är AWOL i fagersta. klas är även den som hetsade mig till att skriva nått och eftersom han har en jättestor hund så vågar jeg inte neka. det blir en fin bild som ni sett förut. men den är ju så härlig.

eftersom vi saknar ted så får han en bild också
fuck you alla haters med andra ord.
/stay black FWT

the face synvinkel

jihan har bidragit med lite bilder från sin kamera men dessvärre så dog batterierna typ på fredagsförmiddagen så det är inte så mycket att hurra för. men lite gött så där i alla fall.




beer-pong at månssons house kvällen innan.



Arboga by 16:30 torsdag afternoon. en parkbänk och en flaska kir. komplett.



Vi var på jakt efter sånna där vikbara stolar men hittade inte några bra, tills vi åkte förbi en loppis på någras tomt som bodde precis vid arenan. tjocken hoppade ut och gjorde affärer, 35 spänn stycket.



en av de absolut största anledningarna till att inte tävla (eller i alla fall inte köra på sliders och kickar) man ser ut som en mupp i hjälm (vissa mer än andra)



Teddy låg i vattnet annars hade han givetvis också kramats.

fwt

algebra

jag lagar nu mat och sen ska vi ut på havet igen efter att ha kört en nice session i dag. bland annat involverade det en sammansättning av 3 linor. detta stunt kommer upp här i sinom tid. medan ni väntar på det (OCH PÅ ALLA ANDRA BILDER) så smaka på den här:



man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord, och eftersom ett fuck you finger generellt säger mer än tusen bilder så kan ni ju själva försöka räkna ut vad denna bilden säger er.
jag tog bilden på fejjan av en tjej som heter johanna så jag tänkte be henne om ursäkt för att jag lånar den. men sen kom jag på att fecebook ju faktiskt äger allt på fejjan så jag skall be om ursäkt till dem istället.
så om du läser detta facebook så stämm oss inte tack.
Jävligt härlig bild för övrigt johanna om du nu ser det här. tackar tackar

/FWT at it's finest





stick 'em up

inge bilder såklart men jag, i min syssälsättningsbrist, råkade snubbla över denna bild på fejjan.



bilden föreställer tre randoms och längst till vänster en dam som av någon anledning ser vettskrämd ut.
anledningen är INTE att hon har en focuswaketeam klibba på armen bara så ni vet.
för övrigt så är det sveriges landslagskapten i wakeboard så man kan nästan säga att klibban är hennes kaptensbindel.

blondin-focuswaketeam

intermission. den abstrakta wakeskateskolan.

sladden har inte dykt upp än så därför får focus wake team svenska mästerskapen slide show bli lite försenad till.
dock har det kommit till min kännedom att Ted Forslund aka Bert Skålpund kommer att jobba som instruktör och allmän lekledare under hösten på Wake gymnasiet i fagersta (boo yaa). därför skall jag nu försöka hetsa mad!gister ted att komponera ihop en abstrakt wakeskate skola (ni som kollade på edge tv förr vet whats up) det blir allstå inte den vanliga trötta skolan med start med "att komma upp" och sen gradvis svårare trick utan mer en inspirationsskola där det går ut på att göra så fula, och därför per automatik så roliga, trick som möjligt. så ditcha tävlingsrepan för ett par dagar och kör lite abstrakt så lovar jag att dina shuvs, 3shuvs, big spins eller vad det nu är du nöter kommer sitta som en flex-fit kepa innan sommaren är slut.

FWT

we're only in it for the rules pt. 1

tja. vi ska bara deppa och vara lite bittra först medans min dator fixas så att jag kan skriva en fyllig och avslöjande rapport i bästa skjutjärns journalistiska stil och ha bilder med, det blir ju så mycket roligare då.

tills dess (ca två dagar max) så kommer en redogörelse på elva ord med start torsdag förmiddag och slut söndag kväll.

sticker
fågelholk
spöktunnel
kalasåk
jehovas vittne 
fisk
stickers
bullshit
bullshit

snart kommer bilderna


egentligen måndag (senare idag)

det hann bli tisdag innan det hann bli måndag eftermiddag. skumt. dagen startade hur som helst med det brutalaste åskvädret jag skådat på länge varför jag och johan bslutade att mötas upp för ett wakeskatefilm-marathon och jag agerade VJ Mtv style och valde ut följande titlar som jag spelade upp in order of landade Vflips faktiskt.

Asterisk
Rland
Asterisk 2
N.A.R.L.A
Volume 7
Volume 6
Fun Boots!
Esoteric

åtta hela movies med andra ord vilket resulterade i att vi var lätt sugna på åkning efteråt. eftersom stormen dragit någon annan stans så cyklade(!) vi upp för norra bohusläns längsta/brantaste backe till Shell för att tanka (comitment) och inhandla våra (ironiska) beverage of choice: Johan-Red Bull, Anders-Monster, Ted-Franks. Väl ute var det straight manet invasion så jag letade upp en gamnal ripcurl heldress som legat i båten sen den rullade ut från fabriken i princip. det visade sig senare att dräkten bara var en 4/5 dräkt då ena benet var avklippt från knät och neråt, jävligt skumt.
Johan körde runt mig mendans det regnade så in i helvete så vi beslutade att dra in och äta en mysig parmiddag i ljuset av ett naket stearinljus sken.

inget inlägg är komplett utan lite bilder så jag passar på att lägga upp lite random typ. Befinner mig dessutom hemma hos Guldfisken (jag, johan och månsson har dataparty (jolt cola) så det behöver inte ta en halv förmiddag att göra det.
läs bildtext för förklaring.



Dynastar teamridern Karsten Gefle kom till stan (han bär alltid svärd för "protection")



Another day, another nerhällning och shotsdrickning på kallsup/terrassen



Månsson behöver sin adelssömn



Morsans bil är inte wakeboard kompatibel, wakeskates only!



Sweetness...

Ja just det ja, SM. Jag, tjocken och johan åker upp till nynäshamn på torsdag och hookar upp ted där. LF nicolai har styrt upp nått härligt boende där vi ska bo åtta härliga och målmedvetna killar (oscar är den ända som inte skall tävla och förväntas därför hålla en viss nivå på festandet, vi andra har givetvis fria tyglar)
det kommer bli fett i alla fall. förhoppigsvis har ted med sin internet så att vi kan live blogga.

/Focus Blogg Team

härlighet varar längst

idag var jag och johan och mozart och tjocken ute och brände i spegeln (inte kola) jag och johan körde par-åkning (vilket är grenen vi också skall ställa upp i under SM weekenden)

photos:

face unnar sig



Jag unnar mig




dagens hammare var annars johans first ever w2w fs 180 som han landerade och leveranterade på ett smulpajsmutt sätt. onekligen ett ess att ha i rockärmen till SM
mer om SM imorn (eller senare idag, måndag)

/FWT

joy ride

nu har stentrollet från östergötland; Ted "HotSauce" Forslund tagit sin pyttelilla pickup och kört mot sydligare breddgrader, nämligen skånes fagra mylla. Ted ska på träningsläger.
jag har de senaste dagarna laborerat runt i wakeboard sveriges digra blogg-värld och förstått att det verkar var god sed att lägga ut en bild på ens båt. just därför gör jag samma sak.

Detta här är en Ski Nåtick (orkade inte kolla stavningen) av okänd årgång som är mer eller mindre utrustad.
den har en stereo som har pajjat två ipodar av tre möjliga, den har massa mjuka sköna sätet, 10 (tror jag) kopphållare som både är Red Bull och Monster kompatibla. Den har också en tendens att locka till sig diverse döda djur. Jag har bland annat noterat en död krabba liggandes på rygg på badbryggan och ett måslik guppandes precis bredvid förarsätet. Ted har dessutom hittat en padda liggandes mer eller mindre mosad på kappellet. Min slutsats är att antingen ligger båten tillagd på en gammal indiansk gravplats eller så är det någon som försöker säga oss nått (jag tror på det förra tills jag möts av ett hästhuvud nästa gång jag tar av kappellet)

Båten har högtalare (och lågtalare) och dessutom , vad jag vågar påstå vara, sveriges fetaste strajpning.
dessvärre har det också ett tower från 70-talets baltikum men det funkar fint att sitta i endå.



/Focus Wake Team

Last day in G-town.. over and out

Snart har jag spenderat min sista dag i Grebbestad. Först så måste jag berätta att focus har etablerat sig bra på marknaden och hakat på hälsotrenden. Därför släpper vi denna dryck.



Medan alla andra i Focus wake team har varit ute och shreddat på plattvatten så har jag jobbat i butiken för sista gången för att sen bege mig på nya äventyr. Det har varit en härlig tid här i G-town. Jag har lärt känna många nya människor och även lärt mig ett och annat om bottenmålning på båtar.

Jag vill först och främst tacka Oscar Johansson aka the boss som ställt upp i alla lägen. Sen vill jag tacka mina team mates som har stått ut med mig även fast jag är lite slow ibland. Till sist måste jag tacka Oscars föräldrar som har gjort att jag hade ett tak över huvudet under denna tid.

Vi ses i Nynäs!

T

it's party time dudes

som sagt, batteriet var inte så piggt så det blev att köra en flat-session efter min ryds 510 gts (med "sport"-båge") istället med månsson som båtförare. månsson aka måsen aka mozart aka guldfisken lyckades navigera till en sweet spot med spegel som vi nötte lite fram och tillbaka på. fs bigs. switch fs bigs och diverse ollies åt olika håll och med olika rotationsgrad. sen var det back to work medan ted och face åkte ut på havet och brände runt där. har dock ingen rapport om hur det gick.

sen när jag hade jobbat klart och de andra var tillbakka från havet så gick vi ut och gjorde stan osäker på Kallsup.
jag har en hel del bilder från kallsup fast från i torsdags när det var klubb focus där. tjocken lirade på undervåningen och på övervåningen var det sedvanlig hets med shotsinköpstävling och annat som hör till en härlig kväll.

se och lär

 

johan och kriss kross



EACE?



first competitor



viol-shots (och gin o tonics)



iron-men



bägare? vafalls?!

det saknas som ni har märkt fortfarande minst en del på min och ted norgehistoria från förra veckan. den kommer att komma inbakad med den nya norgetrippen som jag, ted, johan och nikos ska göra imorn. det kommer bli  lite gött så där.

nya fina grejer på gång för övrigt, i skoväg. hejja skåne!

/FWT

Pretty Electric. Not.

Slow day in G-town.
Boysen skulle ut och shredda med Nautiquen men efter de senaste veckornas svenska sommarväder (läs: blåst och en jä**a massa regn) så hade länspumpen sugit ur all kräm som fanns i batteriet. Därav den härliga titeln som för övrigt också är titeln på ett spår med det mycket härliga bandet Division of Laura Lee.

Division of Laura Lee's senaste skiva Violence is Timeless snurrar även på högvarv i butiken idag. Kolla in denna videon om ni inte tidigare sett/hört den:



Förhoppningsvis är det tillräckligt med power i batteriet nu för att dra igång kärran för ett kvällsåk. Face och Teddy är pepp. Anders Wu-Tang from Hell knegar i B-BAR.

Ni som fortfarande har lönepengar kvar kan ju komma ner och spendera dem på Focus galna sommar-REA. Nu skall grejorna bort.

So Long Sailors,

The Captain

RSS 2.0