Lost and found

vi gick in i väggen lite där efter den oerhört starka inledning på bloggsommaren. största anledningen till det är att jag lyckades tappa bort min dator. tappa bort sin dator frågar ni er. det går väl inte? och nej det gör det faktiskt inte för jag hittade den igen och bloggen är därför tillbaka i full styrka. jag är lite osäker på vad som hänt sen senast men en sak är säker, vi har öppnat affären på riktigt!

Vi körde på sedvanligt manér beer pong, smuggelöl och grill. Oscar klädde ut sig till kock och lurade alla att han kunde laga mat. Alla gick på bluffen utom Nikos som smygspydde lite i ett hörn när ingen kollade på.
en rolig detlaj var att oskar körde traktor ner till butiken, jag vet ännu inte idag varför. dessutom parkerade han den mitt utanför som det kanske framgår på något av korten.

Sebbe från http://www.westmagazine.se var där och fotade och jag har stulit några bilder från honom. "sorry"

 

Oscar "Kocken" Johansson, Viktor "Gorgeous Vic" Åhlund, Handsome-Henning Knutsson och Moi.





 
"det är viktigt att man vänder korven åt det här hållet"



Le Boutiq.

Nu till något betydligt otrevligare. MIdsommarafton. Denna härliga svenska tradition. Dessvärre har midsommar tydligen blivit någon slags nationell maskerad med temat bad taste. jag sitter här och tittar ut över grebbestad och mina ögon möts av en orgie av foppa-tofflor, ed hardy kläder och tribal tattoos. Vad var det som hände ?

glada nyheter: Face och månsson är nyklippta, vi har en asgrym kyl i butiken med cola, whiskey och is!!!!!. alltså en minibar. ni hajjar ju hur gött det är. nu har jag bloggat klart för stunden.

later.

West (Release) Coast Riot

Anders har ju uppdaterat en hel del om sommarens försäsongstrevligheter med Teamet. jag tänkte fortsätta i samma anda då jag under ett par dagar varit ute på egna äventyr.
Torsdagen spenderades på någon stor grusplan i Göteborgstrakten tillsammans med några tusen punkare. kanske inte låter så sjukt härligt i era öron men det gjorde det i mina. Gaslight Anthem, Kvelertak, Millencolin, Shelter, Bad Brains och Voice of a Generation stod för öset och bör snarast kollas upp av er på spotify. Strömstad representarades av collegepunkarna i Dorm Patrol vilket även det var sjukt bra.
Fredagen så åkte jag med en chartrad buss full med festsugna människor för att vara med på West Magazine's release och Hamnen 4:as öppning i Smögen. Först hade vi ett stopp på lyckorna brygga där Divison Of Laura Lee's David Fransson stod för akustisk underhållning i sitt enmannaband, New Moscow. vackert och stämningsfullt som bara den. Det var en kväll som innehöll det man kan förvänta sig av en bra utekväll på smögen. peppade människor och mycket Aperol. För er som inte vet vad West Magazine är så är det en clean gratis tidning om det som är vart att veta om sommaren på västkusten. Det bör även tilläggas att Focus Management Oscar Johansson är en av de ansvariga.
Håll tillgodo och lova mig att kolla in spotify på alla cleana band som jag nämnt ovan, det är dags att få bort housetrenden! 2011 är det punkrock som gäller.
/Nik the Greek
Millencolin.
Millencolin.
Gaslight Anthem.
Gaslight Anthem.
Jag är numer gitarrist/vokalist i Gaslight Anthem.
Jag är numera Gitarrist/Vokalist i Gaslight Anthem.
NEW MOSCOW
NEW MOSCOW


Glada grabbar på West release.

en bild på face nya skate



som sagt, en bild på face och hans nya skejt. och så face såklart.
hoppas ingen har fått matförgiftning pga av ostronen.

Mat-bloggen del 1.

Precis som rubriken lyder så är det dags för lite matlagning här på bloggen. eller rättare sag en kurs i matlagning. själva matlagningen gjorde vi igår. mycket matlagning där nu. matlagning.

dagens rätt är iaf gratinerade ostron och gästkock är allas vår halländska räka; Mattias Brandt (oklart hurvida han är släkt med Volvo Brandt, ska undersöka detta) Gästsomalier eller sommelier, vilket som, är Fredrik "fräcke fredrik" månsson.

nu till receptet. obs. jag har valt att illustrera hela proccessen med lite kort, allt för att underlätta.

Gratinerade ostron (en mängd)

En mängd friska ostron
lök
tomat
ost
krydda
en hallendsk räka
vitlök
och nått vitt gojs. (om du direkt nu tänkte sperma så får du ETT: skärpa till dig och TVÅ: laga ostronen enligt receptet fast med sperma i i stället. äta upp samtliga och sen maila oss och berätta om hur det smakade)

Börja med att dra ut och shredda lite wakeskate och kom sedan in till hamnen och musta lite gött sådär på bryggan (se bilden nedan) Vi valde att låta en stockholmare köra båten men om det känns lite vågat för er vid så här pass krånglig matlagning så går det lika bra med en bohusläning.




har du dessutom möjlighet att ha en grabb från skärhamn som gör nån slags dans medan du byter om så underlättar det. men återigen, det är inget krav.

Nästa steg är att komma på att det finns ostron att tillgå och sedan leta upp ett bra kök.
väl i köket ska man öppna ostronen och pilla bort muskeln som håller fast dem i skalen. ju större kniv ju coolare ser du ut men glöm inte att akta fingrarna.
 



Anledningen till att räkan har täckt sin vänstra "stump" är just på grund av en svår olycka under Ostronöppningsmästerskapen i Baden-Baden för tre år sedan.

fyll sen ostronen med röran som du gjort i en kastrull på spisen och lägg på osten.



Ungsäker plåt. in i ugen på 270 grader celsius i ca 5 minuter.



BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!



Servera med en dillkvist och två stadiga linor kokain för att få den lite lyxiga känslan!

Nu vet jag inte när nästa matblogg kommer. kanske redan sen för jag är hungrig nu och ska laga mat.
nått nytt fräsht kommer garanterat att dyka upp snart i alla fall. kanske blir det nikos?

hasta och så vidare


det riktiga blogginlägget

som sagt vi var i tisdags bjudna på sommar cruise med dessa två herrar http://blogg.somewear.se/ det var givetvis fler människor än bara oss med det var somewear som stod för fiolerna och bör därför hyllas lite extra.

dagen började på Terrassen för oss som hellre hänger i norra bohuslän, de övriga fick åka på en liten safaritur i buss från smögen. väl på terran så drack de flesta av någon för mig obegriplig anledning Rosé och red Bull?!?!
hyffsad marketing va? själv drack jag månsson hemlagade drinkar. det var någon donna från finest.se där och fotade och jag snodde detta kort av henne

Face, vår teamfotograf/hovnarr Jonas Engelin och team mgmt Tjocken.

sen var det båt till fjällbacka men eftersom oscar älskar sin nya west magazinebil så fick jag, herr månsson och little nikos plegas istället åka i en varm bil till fjällbacka. alternativet var att frysa ihjäl på en båt och det hade ju ingen blivit lyckligare av.
i fjällbacka var det lunch



fan det skulle vara en burgare på det kortet också..

fjällbacka vara som fjällbacka är. alltså inget för oss. vidare till hamburgsund för ett käckt sponsrat event kallat brännbull. det bästa med detta event var all små xantéflaskor man fick att hälla i sin red bull.
nikos var bra på att slå och tjocken var en hejjar på att ta lyror. han var även den ända som hördes klaga på dommaren. bara en sån sak. sen lyckade vi hitta detta kort på oscar.

vet inte hur bra man ser men varför oscar, varför? är detta hemligheten bakom alla dina lyror?

in i bilen igen och på väg till smögen. vi försökte lura damerna från red bull att köra fel när de skulle till göteborg men de verkade ha bra koll på läget så det gick inte.

lagergrens var lagergrens och här kommer bild på det

japp det är samma kille som slår med bränbullsracket.

senare kommer bloggen handla om det här


 
men nu måste jag äta

och justeja gilla oss på facebook: http://www.facebook.com/Focuswakestore


Månsson bringin a little bit of adlighet in to the game

hur orkar alla jokrar, kille som tjej, uppdatera sina komplett meningslösa blogga så ofta? jag läser typ inte så många men det är uppdateringar högt och lågt. är det för att man tror sig vara så intressant? hur många av de bloggar jag läste idag handlade om gratinerade ostron? zero. hur många handlade om att åka på en jätte härligt cruise till smögen och dessutom bli serverad av en bartender som ser ut som en ung Tom Cruise? noll. och hur många bloggar berättarde en histori om att bli väckt av ett telefonsamtal som surrar om en ukrainare med kniv? nada.

allt detta kommer beröras i denna blogg inom två dagar.
vi börjar med Cruise cruisen



många hävdar att face är lik cruise. jag vet inte om detta är det bästa kortet att beskriva det på men visst är han snygg. 

nu kan man ju ge sig fan på att inga mer bilder funkar. men som tur är så är klockan 2 så alla sover och kommer nu vakna till två färska blogginlägg istället för ett.

ett menigslöst med ett kort på face/cruise och ett som handlar om gratinerad ostron.

se där ja.

nu lyckades jag som ni ser med att få upp bilderna.
det blev fyra lagfoton på grund av att jag ägnade gårdagen åt att dricka xanté och red bull medan jag kollade på brännboll i hamburgsund. precis så märkligt som det låtar ja. men väldigt trevligt. den redogörelsen kommer imorn.
nu bilder.



Lag Basketball dominerade stort precis efter att dom fått på sig linnen men sen bedarrade deras dominas märkbart.




The Canadian tuxedos höll en ganska jämn nivå hela kvällen. tyvvär fick vi inte med fotot där de har matchande stråhattar på sig men jag ska försöka leta upp det.



Lag chamoi kryss. Face och David kort och gott. Lag basketballs ärkefiende.



En del av lag orange. av nån konstig anledning så lyckades vi inte fånga någon av damerna på kort men jag misstänker att de finns på face kamera. problemet är att ingen vet var den är.

sen eller så kommer en fyllig redogörelse från Somewere's summer cruise - bilversionen.
snart ska vi shredda också så då kanske vi får nått vettigt att skriva om tillslut

maske.RAD!

söndagskvällen fortlöpte strålande bra plus att face trillade i sjön men han klarade sig så det är lugnt.
detta blir en panikblogg för oscar vill att jag ska vara inne på terrassen i grebbestad om 15 min annars blir han sur säger han. sen ska vi åka till smögen och dricka öl.

pictures.

givetvis så funkade det inte som det skulle.

jag återkommer senare.


Foppas felaktiga bild

Detta är inte teds profilbild nu men det var den som funkade att ladda upp. skumt.
sen är det ju en väldigt smickrande bild på teddy där han får flexa sin Bruce Lee kropp.



 

Ikväll är det FF at the Tjernberg residence eller som face hade sagt: "anal at the Gold's house"
Terrassens inofficiella beer pong turnering ackompanjerad ac High School musik, min och Joakim Ulvhammars favoritmusik. Jocke som för övrigt handlade i butiken för 2300 :- på rean igår (vilket motsvarar ca 7 papp i ordenarie pris) när han betalade konstaterade han att han blivit en sådan gift småbarnsförälder som handlar två gånger om året, en gång på våren och en gång på hösten.

stay tuned för bilder från kvällen med tillhörande bildtexter och statistik.

FWT

WE ARE BACK!!!

a men att så är det. bloggen är tillbaka för att underhålla och utbilda. om du är en så kallad färsking så kanske du inte vet vilka vi är. kort presentation följer därför. jag har valt att illustrera respektive team-åkare med deras profilbild från internet-comunityn Facebook, också känt som IN YOUR FACE MYSPACE.
Profilbilden säger så väldigt mycket om personen i fråga så jag ska försöka tolka varje bild lite gött sådär.
dessutom så får varje grabb sammanfatta sin bild med en mening eller ett ord.

här kommer dom, in order of BPM (högst först)

Johan Greby



Bloggen om Grebys bild "Se vad härligt jag har det, jag är en livsnjutare och jag kan laga mat. Kom i min famn"

Greby om sin bild "It's all about the must"

Anders Tjernberg



Bloggen om Anders bild "Jag känner en tjej och jag gillar att color coordinate mina kläder. samtidigt som jag försöker vara sådär cool"

Anders om bilden "Team Fashion"

Martin Gustafsson

Bloggen om bilden "Jag älskar wakeskate och jag älskar mitt hår. Är jag Nick Taylor?"

Martin om bilden "ni fattar ju själva"

Ted Forslund

Här blir det genast väldigt märkligt. Teds bild går inte att ladda upp! Men sök upp Ted Forslund på facebook så får ni se själva. annars kommer den upp här snart. ska bara ringa bill gates först.

Nikos Plegas

 

bloggen om bilden "Ser ni min skejt i bakgrunden? och mössan som jag har på mig, fast jagt är innomhus?! det sjuka är att jag inte vet hur snygg jag är"

Nikos om bilden "Pojkspoling"

där har ni. eller där har ni nästan allt iaf ted kommer senare och det gör utförligare line ups på team åkarna också. Här ska jag köra ett klassiskt bloggarhybris move som alla damer med tre läsar i veckan kör. vad tycker ni? alla ni tio läsare som kanske kommer läsa detta (om en vecka hoppas jag på ca 100 annars jävlar) vad vill ni veta? förutom om nikos är singel. för det är han. SINGEL.

later boners


RSS 2.0