nära skjuter ingen hare hat-trick aka en Norge historia

jag och teddy ted var i tisdags i vårt härliga grannland norge för att utöva såkallad kabelåkning. kabelåkning vafalls säger ni och rynkar på näsan. jag skulle rynka tillbaka och posta en länk. men jag stavade lite fel på grund av min höga tangentbords frekvens. hursom helst sä är den riktiga länken här. resan började riktigt bra när jag och ted stannade på det jättehärliga köpcentret Nordby och köpte lunch för dagen. givetvis köpte vi också energidryck. jag valde det nya innemärket Monster medan ted gick på det mer tradionella Red Bull. sen sladdade vi vidare till Moss där vi (helt ärligt) missade färjan med typ 1 min. jag passade då på att ta det här kortet



som föreställe Ted när han slänger skräp. det föreställer också en random dude/gubbe som skulle visa sig bli ett återkommande inslag på vår tur. vi åkte i alla fall till slut på färjan och hängde där en stund tills det var dags att åka av.
väl nere i bilen finner vi att mannen från första bilden står och hänger lite nonchalant på vår bil. vi reflekterar inte nämnvärt över detta tills han helt iskallt sätter sig på bilens flak



Vad är gejen?! frågar jag och ted varandra och oss själva tills jag till slut kläcker idén att läggai friläget. resultatet blir att randomen nästa (bara nästan tyvärr) ramlar i backen och sedan lommar tillbaka till sin egna bil.

med på båten fanns också den här norska extrem-sportaren. jag vet inte vad det heter men det är en sån där skateboard liknande grej med bara två hjul på.



han var tydligen även en av favoriterna till att ta hem titeln världens snabbaste brillor vid de internationella optik mästerskapen i glasögon i vitryssland senare i sommar.

sen åkte vi ett tag genom berg och dalar för att till slut komma fram till Norsjö Kablepark. fortsättning föler imorgon för jag är trött nu.




part dos. och uddevalla.

jag börjar med att kompletera tjockens inlägg med denna här bilden



den föreställer damma man som tattuerades i det tidigare inlägget åkandes wakeboardbräda. jätte härliga kläder för övrigt.

den andra bilden är som komplement till teds inlägg



den förställer ted i ett par sköna shorts som han har lovat att köra i på sm. förhoppningsvis är det lite plåster på såren för Carro om hon nu mot förmodan blev upprörd av teds tidigare inägg.

Uddevalla då? Det blåste så oehört mycket men det verkade vara Focus melodi. Ted plockade hem de tre bananerna med ett förvånansvärt bra åk (vädermässigt asså, annars hade det varit förvånandsvärt dåligt) grädde på moset? w2w fs 180. riktigt bra gjort. Jag kom på andra plats och det var med andra FWT i topp på prispallen. Ken Ekblom kom trea efter ett åk som fick ted att åka emotionell berg och dalbana till allas förtjusning.
en rätt så trevlig tävling där johan tyvärr fick lämna återbud pga skada. nu till vimmlet.



jag sa till johan och ted att visa sig från sinna bästa sidor för att denna bilden skulle hamna på bloggen

.

Månsson jag och ted  "minglar" på segerfesten. ett för ett och två för två



teds frukost måste gjorde oss 30 min sena. som tur är så är han wakeskatens golden boy och kan därför göra som han vill

imorn blir det kabel
/FWT

Our biggest fan!

Nu har vi insett att vi har ett fan/supporter/prohoe... Detta är vår egna Caroline Djupsjö!! (SM och EM mästare i wakeboard)



Här ser ni henne efter en härlig tävling i uddevalla med prizemoney. Vi tackar henne för hennes support och att hon läser endast vår blogg, det är ju den ända värt att läsa ( Enligt henne själv, vi säger inte emot)

Även fast hon inte kammade hem några pengar så sluta dom ändå hos henne, jag ska forska och studera i hur hon bär sig åt för att lyckas när man inte lyckas...

Over and out

T

The bachelor party

Som Anders tidigare nämnt så hade en av våra vänner svensexa i veckan. På schemat stod bland annat wakeboardåkning och tatuering - precis som vilken svensexa som helst. Huvudpersonen var Mr Chris Low-genius som skall gifta sig senare i sommar. FWT var med på de två ovanstående aktiviteterna och nedan kommer bilder på the tattoo session.

The draft

Ena hälften av Dj duon Fatmotion tatuerar

Musse som också skall promenera till altaret senare i sommar och som ännu inte har haft sin svensexa än (vad tänker han med?)

Andra delen av Fatmotion aka. The Captain aka. Tjocken sätter bläck i Chris hud. Hade egentligen velat skriva "FWT for Life" men fick gå med på att skriva det redan planerade "Game Over - Player One"

Nu skiner solen åter i G-town och det är dags att dra ut på sjön.

- The Captain

up early in the morning osv osv

samma dilemma som för några dagar sedan. ska uppdatera med härliga naken bilder på random nytattuerad wakeboard-åkande kille men på grund av dator bortkomst så går det inte.
 
om tre timmar ska jag och ted och johan åka till uddevalla i alla fall för att mäta våra krafter med resten av wakeskate sverige. med tanke på avsaknaden av åkning den senaste tiden och att det ska blåsa 8 sekundmeter imorn så får vi se hur allt går. men men det blir säkert kul. jag ska ta med en stol som jag ska sitta i alla minuter förutom de 10 som jag åker. tung uppdatering imorn eller i alla fall på söndag /FWT

one step closer.

igår lade jag och ted i vår box, efter att vi knåpat ihop det. bilderna ser väldigt härliga ut men det regnade faktiskt en hel del. vi bogserade ut det till en hemlig spot som vi inte tänker avslöja.



ted börjar med att sätta fast tunnorna



på väg ner i havet



innan det fanns sånna där gula bananer att åka på så åkte man på sånna
här




på plats, fast det ska ligga  i vattnet såklart.



en ettrig svan som gled omkring och väste åt folk i hamnen

mycket bilder lite text. men nästa inlägg kommer inehålla naken tattuering och naken wakeboard (naken =mankini)

After Work 2.0 (stureplanstyle)

i tisdags så var jag och ted runt och styrde med lite skaer till box/rail bygget och vi hittade allt vi behövde, vi hittade även sakerna vi ine visste att vi behövde. till exempel dessa



tror det är några slags jib/trick/vattenskidor. Ted har i alla fall låtit annonsera att han nu mera har sadlat om till jib/trick/vattenskidåkning.
sen på kvällen när jag och månsson gick bort till terrassen för en after-bägare så dröjde det inte länge innan jag fann mig självsittande i en divan med en ishink innehållandes en flaska champagne. jag blev inte förvånad då jag vet hur Månsson, stureplans Carl Filip, rullar. men det visade sig att det i själva verket var face bror och kompani som hade tyckt att vi såg så mysig ut när vi satt där i divanerna så de valde att bjuda på lite bubbel. Tack så hemskt mycket.



Thats all for now men idag har i alla fall jag och ted sjösatt railet och lagt det på en bra plats.
nu ska jag och tjocken ut och köra en naken kille på wakeboard medan hans polare skjuter paintball på honom.
nämda kille har också precis fått pacman tattuerad på rumpan mitt på bryggan.
another day in Grebbestad

finns jag? aka finns Ted Forslund?

jag hade planerat att skriva ett ganska fylligt och härligt inlägg om bland annat gårdagens after-work som jag pch månsson njöt av och även om dagens mayhem after-work och så vidare men när jag kom hem nu så stod inte min dator där den borde vilket betyder att jag inte kan styra med bilder och sånt och då blev det hela både svårare och mycket tråkigare. i min förbannelse över att datorn var M.I.A. så gnällnde jag lite för mig själv om att någon annan minsann också kan skriva i bloggen och jag planerade ett inlägg som skulle heta finns ted forslund? och handla om att  det var så elakt att han aldrig, trots ideliga uppmaningar från min sida, skrev någonting. men till min glädje så har ju ted nu faktiskt skrivit ett härligt inlägg och jag blev jätteglad. därav rubriken finns jag? hur som helst så kan ni smutta lite på teds inlägg tills imorn (torsdag) då jag kommer upp med ett inlägg rörande min och stureplans profilens chamapagne dränkta tisdgasnatt. även härliga bilder utlovas.

Newest team member...



Jag kände nu att det var dags för mig att göra ett inlägg på denna härliga blogg. Jag måste påstå att det här är Sveriges wakesite No. 1, sorry wake.se men vi går om Er. Nu har jag varit i Grebbestad i tre veckor om man räknar bort min halsfluss som jag självklart skulle få.




Vad har jag då lärt mig? Denna plats i Sverige är nog den härligaste platsen att befinna sig på under en sommar. Här finns det ett vackert landskap och underbara människor.. vad mer kan man begära?




Under de senaste dagarna så har vi på FWT tagit upp ett slider projekt som legat ute på Oscars gård. Men nu befinner den sig väldigt nära h2o. Sen så har jag nu invigt den magiska brädan Liquidforce SST 42. Men jag var inte ensam utan jag omgavs av tusentals brännmaneter som var på krigsstigen.

Face var även med mig och shreddade!


Return of the king, electric slide, storhetsvansinne och straaajping.

word. igår kom ted tillbaka och med sig hade han en jättehärlig bil, nämligen en skoda pickup.
det roliga med skoda pickuperna är att dom är så små så att dom skulle få plats på flaket på vilken annan pickup som helst. lite svårt att urskilja men det sitter också en skön liquid force dekal på bakrutan så man kan verkligen säga att ted tar sina sponsor uppdrag på allvar. däremot visar han prov på lite blyghet när han så att säga "simmar ur bild"   på kortet.
BONUS! om du vänder på din skärm så kommer det stå 666 på teds regplåt bara så du vet.



igår var det sedvanlig after work på terrassen och jag tog det här kortet av någon anledning som idag är oklar som man brukar säga.



fotot föreställer i alla fall Nikos "grecos" Plegas som är något av en tryout-hangaround till teamet (jag är inte helt påläst i MC-gängs terminologin men jag tror det är så det heter) och Lars aka Mechanical Al (lars får till en jävligt härlig och blasé look) som ni ser så har nikos en hellacopters jacka på sig och han har tydligen också en Turbonegro/Turbojugend jeans jacka som citat "är clean men den väger inte så mycket" (svaret kom på Johans fråga om den var "tung". tung beeing göteborgs slang för fräck)

vi har styrt upp en boxliknande skapelse på tjockens gård idag och den skall förhoppningsvis börja nötas imorn.
some pics


tjocken kör traktor



traktor och box bygge i bakgrunden. Ted gör vad i förgrunden?



det ser väldigt konstigt ut det där men det kommer bli bra

idag kom dessutom ett nice paket till butiken.



 det innehåller dekalerna eller vad man nu ska kalla det (är inte helt insatt i volvo 240 jarrgongen men jag tror det är så man säger) till båten som rip-curl har sponsrat oss med. jag tänker inte visa dem fören de sitter på båten men tro mig. det kommer bli FETT!!! förhoppningsvis kan vi hooka klas i kranen i veckan och få det på plats.

thats all folks tror jag.
Tävlingsdags i Udevalla på lördag och kanske kabelpark i norge innan dess, eller efter. tjocken har utlovat minst två pallplatser (där av storhetsvansinnet) Nu är det bara att hålla tummarna för att Rävjagaren Månsson låter mig och johan skolka från jobbet några timmar (Pierre när du läser detta, jag och johan behöver vara lediga till typ 20 på lördag)

/kaj, du simmar ur bild!

Bra skit.

Finns en blogg till på Internätet som är värd att kolla upp:

www.shitXfaced.com


Inte så mycket wake men jävligt roligt.

Enjoy!

Sunday Afternoon Delight

Efter en magisk afton på Kallsup igår är det tyngre än vanligt med butiksjobb idag. Magiken på Kallsup var mycket tack vare en DJ:ande kvartett ifrån Schweiz (ja, jag var tvungen att Googla stavningen) som bjöd på fagra strofer. Mycket blip-blop blandad med rock och klassiska bitar.

Resident Mechanic Lars stod vid min sida hela kvällen. Känns skönt att ha en pålitlig mekaniker vid sin sida om maskineriet skulle strula under kvällen, vilket det inte gjorde då maskineriet var välsmort med Fiskar Vänner.

Kvällen avslutades hos Sir Party Manager Klas aka. Klaz som ställer upp i alla väder. Klas låg och sov när entouraget knackade på vilket dock inte hindrade honom från att på 3,2 sekunder duka upp saftbuffé och sätta på ett väl valt partyalster på stereon.

Tyvärr (eller tack och lov) finns det inga bildbevis ifrån gårdagen så därför bjuder vi på en bild som Elle (eller om det var Vouge) plåtade på Anders och Johan för någon vecka sedan.

Ingen air time för Ted i detta inlägg, men Motalas finest kommer ikväll till G-town med sin picup. Mer om detta i morgondagen episod av Sveriges bästa blogg, focuswaketeam.blogg.se



- El Capitano


Dansa. Dansa. Dansa.

igår var det club focus fest och dans. dans. dans på kallsup. oscar körde dj Fatmotion på nedervåningen så vi andra
hängde på övervången

DJ Cristo feat. random


Månsson feat. Cristos bror Alex aka DJ Balex (som förövrigt kommer hänga med ut och fota snart och det kommer bli fett)

Face feat. Johans bror aka Fredrik Greby aka skadan

Månsson (som kör sin Stureplans min) Jag själv och Alex (det är fortfarande oklart vad han gör)

Random kort.

Idag blir det spegel på havet och på söndag kommer Ted tillbaka. och har då förhoppningsvis med sig en studsmatta.

/FWT

frenchhotdogbröds krig (project (don't)run(a)way)

smaka på den rubriken (oavsiktlig ordvits för övrigt) igår var johan och jag och fixade förtöjningarna till båten på ett bättre sätt än de varit förut. vi hade lite probem med att lösa en pålstek trots massa försök med att komma ihåg vad grejen var med draken och sjön och prinsessan. hursom helst så lyckades vi under vår lunch få en av kockarna att visa oss så nu ligger båten stadigt i hamn. vi satt även och pillade lite med tamparna som vi fick styra upp eftersom att vi började det hele med en ända jätte lång tamp(till vänster i bild)


johan drog sen ut och åkte med vår nya recruit Nikos "grecos" Plegas och de båda herrarna lyckades också laga högtalarna i tornet, vilket betyder att vi nu är strandraggare 2.0.

själv gick jag till jobbet för att sedan gå ut på disco. på väg hem, med johan. cristo och hans bror alex och månsson så snubblade vi över, i runda slängar, 3500 frenchhotdogbröd som vi sedan kastad på varandra. typ.


and on and on.


i andra orelaterade nyheter så blev jag igår upplagd på en annan blogg av två damer som representerade AXE.
den glädjande med det var att dom hade koll på wakeskate dealen så det var inte bara för min looks skull (jag är ju trots allt the muscle) AXE Seglarfest(eftersom damerna uppdaterar så fort så att man är gårdagens nyheter redan när de trycker på publicera knappen så får ni skrolla ner lite för att se mig.

nu är det dag för

och man måste tydligen dansa. dansa. dansa.

tja
/FWT

GRATTIS!!!

nu har vi äntligen avgjort tidningstävlingen, eller maggio tävlingen. vinnarna är Orremannen och Emil Olsson. så hör av er med era mail adresser så får ni en helårsprenumeration och lite härliga rip curl stickers och kankse nått mer lite gött sådär.

FWT goes Hultan


Hultsfred erbjöd inte så mycket av varken wakeboard eller wakeskate, men jag känner ändå att jag borde rapportera vad som egentligen försegick i de småländska skogarna.

Min käre kollega Börje och jag tog min fars bil/husbil och för att inte missa Kings of Leon fick Göteborgsk fordonsteknik visa vad den pallar. Pallade i alla fall så pass bra att vi inte missade Kings' - bra spelning! Efter avslutad spelning var det dags för krubb och dryck på BS där vi äntligen fick träffa Sir Micke Lönngren aka. Lönnkrog. Micke hade hookat upp oss med plåtar, dusch och möjlighet att bajsa i vattendass. BIG UP!

Nu resten i korthet:
- Bruket var den bästa spelningen på hela festivalen. För er som ännu inte har upptäckt Fagerstas finsest (till och med Hives får steppa åt sidan) rekomenderar jag er att gå inte på www.myspace.com/bruket NU!
- The Killers var som att se ett amerikanskt och trött Alcazar - helt värdelöst. Synd att de var tvungna att rasera allt det bra de byggde upp på de två första skivorna.
- Lars Winnerbäck med Boba och Robert E från Hellacopters samt Ian och Mattias ifrån The Soundtrack of Our Lives: Tur för rötotten att till och med han lät bra när han fick uppbackningen av sveriges rock n' roll-elit.
- Jag är inte 20 längre.

Bilden visar en exklusiv spelningen med en blötfet man med shorts, kavaj och Jägergitarr. Anledningen till min mycket ingående lyssning var att ett skivkontrakt från en av rocksveriges största trummisar stog på spel. Killen fick kontrakten och jag väntar på att mina scoutingroyalties (eller vad det nu heter i skivbranchen? A&R?)  börjar rulla in på kontot.

What happens in Hultsfred doesn't stay in Hultsfred,

The Captain


caars

extremt händelserik dag igår faktiskt. när jag vaknade kl 12 så var vädret inte det bästa, tvärtom det var helt paj. regn och blåst typ men efter ett tag så blev det heeelt vindstilla så jag ringde till johan och styrde upp åkning. ted har fått halsfluss eller nått så han fick åka till strömstad för att få pencilin. det var alltså bara jag johan och månsson aka mästerskapstjuven som åkte ut på ett spegelblankt hav. väl ute vid pinnö som är våran local spot så räckte det med att jag plockade ner brädan ur boardracket för att det skulle börja blåsa up igen. skräll. hur som helst så försökte jag mig på lite åkning men gav upp ganska snabbt och vi chillade en liten stund eftersom vi såg att solen var på väg. när väl solen började lysa över månssons adlighet så fortsatte jag åka. jag försökte mig på en frontside shuv för första gången och satte den på första försöket. landade även en fs 270 shuv revert (extremt omedvetet så det var ett misslyckat fs bigspin försök) johans höjdpunkt var massa cleana bs ollies och givetvis switch fs bigspin som var jättehärlig.

eftersom jag och johan hade planerat att åka dirr in till jobbet så blev det lite jobbigt när båten inte startade efter johans åk,
som tur var så blåste det in mot grebbestad och vi lyckades, tro det eller ej, driva rakt in på en brygga! (med lite hjälp av teds bräda som paddel) det visade sig att generatorremmen hade hoppat av, min teori är att det är pga av att vi spelat för mycket house i båten. hursom helst är allt kittat nu igen så vi väntar bara på lite bättre väder.

när vi kom till jobbet lite väl sena så fick vi istället för skäll nöjet att köra runt en sväng i den här bilen


så jag och johan tog några raggarvarv och var bra sugna på att köra över massa saker men lyckades hålla oss.
vi åkte även förbi månsson som tog det här kortet

 sen var det back to work.

nu har vi tre feta grejer på gång men eftersom vi är så snälla så väntar vi på att ted ska bli frisk först bara så ni vet.
next stop är i alla fall tävlingen i uddevalla http://www.uef.dinstudio.se/.

pierre eftersom du(som så många andra) spenderar dyrbar arbetstid med att läsa denna bloggen(vilket vi uppskattar)
så vill oscar passa på att tacka för kräftorna, något han inte hann göra igår.

/FWT

bling on my wrist, cock in my fist.

efter en mayhem kväll igår som slutade med att polisen stängde ner stället där jag, johan och månsson aka godsherren jobbar pga grund av att det var mayhem typ så drog vi hem och vilade oss mellan 0500 och 1000. sen drog vi ut med båten och spanade efter något sweet ställe att åka på men det var ingen större lycka då det både regnade och blåste en del.



först var vi dock inne hos ted i butiken pch hämtade båtnyckeln.
vi hade tänkte att filma lite men eftersom vi slössade bort batteri på att filma sånna här grejer på vägen ut:

så fanns det inga batterier kvar för åknings filmandet. lika bra det kanske efter som de yttre förutsättningarna inte tillät så mycket härligheter. Bäst då? Johan var millimetet från att smälla dit en switch fs bigspin (tricket som tog honom till final på sm) och han göttade sig med lite shuvs och fs boardslide shuv av på läppen typ. jag själv hamnade mitt i ett stimm av rollers från diverse Nimbusar och liknande och unnade mig en  (enligt båtens utsago) fet 180 och en lika tjock shuv över kullarna.

och ja, han säger blingon my wrist, cockin my fist. ska dra och ta reda på varför nu.
tja

how low can you go pt. 3 (the final chapter)

trots mitt klargörande i förra inlägget är det fortfarande, av någon outgrundlig anledning, vissa frågetecken. så vi gör så här:
om man adderar infon i inlägget how low can you go och inlägget i how low can you go pt. 2 och fortfarande inte förstår så är man per automatik diskad från deltagande. sorry

touch of ted.

nu har jag kittat en kabel, men har såklart tappat bort mjukvaran och eftersom det tar lite tid att ladda ner den med ett mobilt så kallat "bredband" så får ni vänta ett tag till på riktiga åkbilder. eller? jag har snott två små filmer som innehåller rätt tight åkning från Ted.
den första har filmats i texas där ted var under våren med wake gymnasiet.

m2 sports from Ted Forslund on Vimeo.

den andra filmen är filmad av en grabb som heter Oskar Wrangö. jag känner inte honom personligen men jag hoppas att han inte tar illa upp för att vi lägger upp videon här.

swedish wakeskate from oskar wrangö on Vimeo.

så där.ganska härliga va?

/anders


how low can you go pt. 2

vi har fått in en del förfrågningar om vart how lo can you go tävlingen kommer att avgöras. så här har ni stone cold facts.
vi kommer göra mätningen vid 21-tiden på det hotellrum i Nynäshamn där större delen av teamet kommer att bo, om vi bor två och två så är det av tradition managerns rum som används. ALTERNATIVT, om johan hamnar på sjukhus i år igen så blir det på det rum som han då befinner sig på. hur det logistiska skall lösas får bli ett problem då. priset kommer bestå av ETT(1) järn(av mottagarens valfria kvantitet, dock störst 6 cl, och valfria sort, dock ej innehållandes lägre än 25 volym procent av alkohol), EN(1) öl(flaska eller fat, dock alltid starköl. EJ mellis eller lättöl. alkoholsvagare öl, typ Corona är ok) EN(1) drink(av mottagarens valfri design, dock lägst innehållandes 4cl starksprit och högst 6cl av starksprit(av alkohollagstiftnings skäl) Om vinnaren önskar sig en Rosa Pantern, och är av manligt kön, måste den intas i ett så kallat cocktailglas.

så, nu borde det inte råda några som helst tvivel om vad som gäller. därför är det nu bara att säga till om man vill vara med så att vi vet om vi eventuellt behöver hålla avgörandet i hotellets lobby och så att segervissa personer kan räkna på om de behöver ha med sig sin plånbok eller inte.
/FWT

(för)sovmorgon

vet att jag skulle uppdaterat redan klockan tre i natt (något som oscar också tog sig tid för att ringa och påpeka, tots att han befann sig på Hultfreds vip-område vid tillfället) men jag var så trött. dessutom visste jag att jag samlat på mig lite härliga kort från kvällen som skulle gottgöra förseningen. eller vad sägs om den här:


detta föreställer en så kallad "walk around toilet" vad syftet med walk around funktionen är har jag ingen aning om men
johan gissade på att det är för att man skall kunna få en massage medans man gör number 2 (eller the duece) för tjejer så funkar ju massagen både på number 1 och number 2 (och som vanligt är det inte killen på bilden som har byggt toaletten)

det andra kortet kommer från den är snubben (eller rättare sagt, det är han som är på kortet) http://djagaton.blogspot.com/


en jättehärlig dj från göteborg som lovade att  han skulle fixa fram Poison - Fallen Angel (FWT theme song kan man säga. den och Girls Girls Girls med motley crue) tills i dag torsdag.

men men  tillbaka till the subject at hand. den femte medlemmen.
här har ni henne. the one and only Lousie Öster aka dj Lowlife aka Low-ICE.


hennes grej, och tillika funktion i teamet är att hon jobbar i focus butiken. sen är hon ju så himmla härlig också och tillför lite kvinnlig skönhet. anlednignen till att hon inte kunde jobba mellan 3 och 6 igår var at hon var någon stans och gjorde det här i stället:


en så kallad tattuering (jag trodde att det skulle vara sjukt mycket svårare at få ta detta kort men det var det inte alls. vilkat mest troligt förklaras av att lousie kommer vara rätt så trött på jobbet idag.

det var väl hela gårdagskvällen typ. förutom den stora Hummer H2 som stod parkerad på torget och pumpade rockabilly musik. random. dessvärre bommade jag att föreviga spektaklet.

idag har vi varit ute och åkt. dessvärre i regn typ men det var extremet härligt i vattnet så det var nice i alla fall.
vi hade med en fotograf också men eftersom att hans bakfylla kom ikapp honom redan på brygga så att han var tvungen att kräkas så blev det inga bilder. men det blev en film (det är inte slumpen att det är poison som spelas, vi lyssnar på dem så ofta)


rätt värdelös video, förutom att den påminner om wakeskate världens svar på skidföreningen samurajerna från Hökarängen.
Ted åkte till göteborg med sin dam idag en sväng men innan det fick vi denna bild på honom

bilden föreställer förutom ted också hans nya skate som herrarna på Liquid Force har varit så vänliga att ge till Ted.
det är en LIquid Force Obscura SST Aaron Reed promodel 42 inches, typ. hur som helst så kommer han att slänga ner en hel del hammers på den.
imorn blir det ny åkning med en, förhoppningsvis men inte garanterat, inte så bakfull fotograf.
sen har vi nått riktigt grymt på gång i setup väg men jag avslöjar inte mer om det nu.
/FWT

Our main man mister mechanic.

jag börjar med the bad news that turned good news. Igår kväll drog ted, johan och tjocken ut för att tuta på damer med den extremt högljuda tutan på båten och sen eventuellt åka en hel del. när tjocken gjort sin premiärtur så var det johans tur. han sa med sina egna ord "jag började åka. åkte lite, glassade lite, piercingar och hela programet. men efter bara 30 sekunder så slokade båten ihop"
jag kan tänka mig att en liten panik utbröt på båten vid detta tillfälle, men på nått outgrundligt sätt så lyckades grabbarna trots allt ta sig i land. det visade sig att det var en rem som behövdes spännas och det var inga problem för den här mannen:


vår resident mechanic Lars som trots att han var "about 8 beers deep" när den här bilden togs igår natt kl 01:45 var uppe med tuppen och styrde upp vår båt. är man sjöman så är man va? (även kul förted som äntligen får någon glädje av de där reflexerna som han har på sina skor)

mera good news: Oskar, beeing the spindeln i nätet som han är, har snackat med rip curl (eller rättare sagt jonas på rip curl) som har bestämt sig för att kasta lite deg åt vårt håll. pengarna kommer oavkortat gå till styra upp båtens yttre apperance som just nu är rätt så trött. Tack Rip Curl, sweet som fan!



Det börjar dra ihop sig i tidningstävlingen och priset har även kryddats. inte nog med att det är en helårs prenumeration, vi slänger också med en lite härlig påse med stuckersfrån rip curl som man får sätta var man vill.
Nu är det time for lunch och sen antar jag att jag och ted ska ut och sladda på brädorna medan johan får stå i butiken och titta på damer. detta gör han för att den femte medlemmen i teamet ska tattuera sig mellan tre och sex.
femte tänker ni. precis det finns en till men den hemlighålls till ungefär klockan 0300 i natt så det är bara att sätta alarmet.
/anders

(iron) maiden voyage

nu ligger äntligen båten i havet! Klas i kranen var på plats i sin Kato och bokstavligt talat smekte i henne i böljan. efter att ha styrt med bensin och diverse så tog vi en provtur och det är en jävligt sweet ride. ett stort problem upptäcktes dock när det visade sig att den obligatoriska kvarglömda skivan i cd-spelaren var Justin TImberlake greatest hits. Inget ont om Justin men det var inte riktigt det som var på önskelistan för tillfället. ted lyckades då i alla fall med konststycket att ratta in AC/DC Thunderstrike på radion (om den nu heter så, dom sjunger så i refrängen så jag tar en chansning)


tjocken kollar in nått i båten och låtsas veta vad han sysslar med



stilstudie

vi har inte döpt båten än men jag har börjat lura på några skyltar att sätta upp på den så alla ombord vet vad som gäller.
det är framförallt fyra jag tänker på.

först en klassiker:

sen en som kan vara bra att ha kanske:


denna är ju ett måste också:


slutligen har jag en egendesignad skylt. och jag vågar nog påstå att det är den viktigaste:


vad fan är det där tänker ni och jag förstår varför så jag lägger ut en liten förklaring. läs inte allt utan kolla under avsnittet slang och titta på bilderna: http://en.wikipedia.org/wiki/Special:WhatLinksHere/Douche
det är som ni nu har förstått en douche bag. och några sådan vill vi ju inte ha på vår båt såklart.

ta det lugnt
/anders

world renowned

nu har jag (anders yayo) Fifty-Ted, Young Johan och Oscar Banks nästan lagt i båten i havet (vi har också börjat kalla oss Focus Wake Team-Unit och börjat bära skottsäkra västar) rent metaforsikt talat skulle man kunna säga att båten ligger på en klippa och unnar sig och bara väntar på att en liten svallvåg ska skölja ner den i havet. hur som helst så ska skeppet ligga i imorn annars har oscar lovat att äta upp sin hatt (han får tillreda den på valfritt sätt, dock ej som soppa eller dessert)
appropå hattar så kommer Liquid Force Nicolai upp imorn (tisdag) och med honom förhoppnigsvis även fifty-teds bräda.
kopplingen nicolai och hattar? det kommer eventuellt drickas ett par öl med medföljande järn=hattar under kvällen. jättehärligt. nu till rubriken. fifty-ted har fått ett reportage gjort om sig i en tidning som heter West magazine där hela tre sidor ägnas åt motalas Michael Jordan, även Young Johan och Anders yayo får sola sig i glansen. för att vara snäll så har jag löst två kort från tidningen så man kan se vad fan det är jag snackar om.


framsidan med en rätt så härlig dam (när det kommer till looks så slår hon dig nog på fingrarna där ted, men jag kulle vilja se henne hänga upp en  w2w backside 180)



insidan med massa härliga frågor.

nu till tävlingen som jag inte nämnde tidigare: den som kan namnge damen på framsidan av tidningen vinner en helårsprenumeration av nämnda tidning. så skriv en kommentar med rätt svar (eller fel om du är clueless) och sätt dig och håll tummarna. vinnaren lottas av de 5 första med rätt svar.

in other news: en extremt härlig toppnotering på 89 unika besökare idag. finns det? jättehärligt i alla fall så keep up the good work. dessutom så har fifty-ted styrt upp en snygg header nu. han har faktiskt ett betyg i webbdesign (vilket vet jag inte, men ig är väl också ett betyg?)

/anders

slow news day

fan det är bra tröttsamt att behöva måla en båt sex gånger ska ni veta. jag, ted, johan och oskar har hängt uppe vid båten och grejet som fan. det taskiga är ju att man måste vänta på att det ska torka också. hur som helst så åker båten i havet i kväll och vi räknar med ett extravagant premiäråk. Ted gjord för övrigt sitt premiäråk i saltvatten för några dagar sedan och lyckades givetvis bränna sig på en brännmanet ( ted har förövrigt manetskräck eftar att ha blivit traumatiserad i sin barndom) han lyckades också smälla dit en jättehärlig fs bigspin som finns på film. dessvärre finns det ingen kabel till kameran för tillfället men det kommer snart (i veckan/tjocken)
förutom att måla båt och åka en dos så har vi gjort följande de senaste dagarna.

dragit igång ett bygge av en pir:


och kommit ganska långt:


lyssnat på dj-kollektivet Fatmotion (där tjocken ingår som en av två dj's) det var 4 timmar uteslutande punkrock.


notera att även johan har smygit sig med in på bilden och att vi längst till höger finner focus wake team's hangaround och adlige allt-i-allo, Mästerskapstjuven aka Fredrik Månsson. big-up.

dessutom har jag och johan fått våra jättehärliga brädor från Liquid Force(d).vi var naturligtvis tvugna att ta kort på detta.

jag göttar mig på en impulse 41 medan face har impulse 42. märkligt . Ted däremot som inte kan vara som oss andra
utan måste åka på två brädor, av plast, samtidigt (vattenskidor?) får lugga runt på sin Mod 40 tillsvidare.
anledningen till att ted inte är med på kortet ovan är för att han gjorde det här klockan 06:00 kvällen (eller morgonen) innan



jus det ja. nice med 32 besökare igår. det berodde ju onekligen på teds reklam på wakeboard.nu men en gång är ingen gång så se till att komma tillbaka. om inte annat så för att se när tjocken krockar sin bil eller när ted blir attackerad av en hund

/anders

how low can you go?

eftersom vi har spenderat de två senaste dagarna med att dona med vår båt så har vi inte hunnit åka någonting men förhoppnigsvis så är det klart imorn måndag. vi har däremot hunnit dra igång våran "how low can you go" tävling. den går ut på att få sin brännalinje så långt ner som möjligt, alltså ganska oavancerat. Hittlis är det bara jag johan och ted som är med men vi hoppas kunna värva fler tävlande. avgörandet kommer att komma på lördags kvällen under SM helgen så om du är sugen och kommer vara i Nynäshamn under SM så är det bara att börja jobba på brännan.
Priset till vinnaren är något från alla de andra deltagarna, förslagsvis något drickbart.



Ted jobbar på både brännan och båten.

This is it.



Focus Wake Team är äntligen online, hooked up och så vidare. Det innebär att vi kommer hålla er uppdaterade
med alla nya och garanterat jättehärliga äventyr som vi kommer hålla på med, typ åka wakeboard-skateboard och
sånt. Eftersom Ted Forslund aka The Notorious T.E.D aka Teddy Smalls är den enda av oss som är ett namn
inom den svenska wake världen (kanske känner ni som var på SM också Johan Greby aka Gerby aka Face som han som bröt foten) så tänkte vi börja med en lite presentation av the gang. En laguppställning skulle man kunna säga

Från Vänster: Kändis-Ted, Johan, Anders och i förgrunden (såklart) Oscar aka Tjocken.

När oscar satte ihop teamet så vet jag inte hur han tänkte men jag vet hur han borde ha tänkt, och hur många andra tänker. Mac i tv-serien It's Always Sunny in Philadelphia tänker så här:

"Every great crew in history has followed that basic dynamic, Right? Looks, Brains, Muscles, Wildcard.
Think about it! The A-team did it, Scoobie Doo did it, The Ghostbusters did it."

Detta innebär ju såklart att Oscar i rollen som team manager automatiskt blir the brains, att Johan är the looks (vad tror ni att smeknamnet face kommer ifrån?) Ted som chockade hit från Motala för att hänga i västkustens Rio och ta alla med storm är ju givetvis the wildcard. Själv är jag ju då the muscles, vare sig jag vill eller inte.

Nu vet ni ju typ lite i alla fall. Next order of bussines: dra och måla vår nya jättehärliga wakebåt så att Ted slipper dyka ner och puttsa botten på den varje dag.


                Face says Hang Loose,
                Ted says jag är fortfaranade lite för trött för att åka efter p-festen två dagar tidigare.

                Later skaters /anders





RSS 2.0